Sounding Images

Karolis Biveinis, compositor i pianista, juntament amb el violoncel·lista Eduard Raventós presenten un projecte de “Sounding Images” (imatges sonores) – un concert a duo amb les composicions inspirades en la relació entre la música i la imatge.

“Cada dia ens trobem amb milers d’instantànies que capturen els nostres propis ulls i cada instant representa alguna cosa – un ambient, una emoció, un sentiment, …, un únic segon que de seguida es converteix en el passat. Cada peça representa una d’aquestes instantànies plasmades en la partitura, que serveixen com una inspiració creativa. De vegades també ocorre a l’inrevés – les melodies que sorgeixen a l’interior, com unes petites peces d’un puzle van creant una imatge, sigui real o imaginària – doncs el procés és una continuïtat, on un principi és la fi, i la fi és un principi…” – K.B.

El projecte “Sounding Images” va començar en el nord de la península, a Galícia, juntament amb el violoncel·lista Luis Caballero Varona (integrant del Quinteto Cimarrón), li agraïm enormement el seu talent, compromís i les gravacions realitzades per la Radio Galega de les quals podeu gaudir en aquesta pàgina. Llegir més (en espanyol) >>

Una de les composicions, “Nona” – va ser nominada para “The 2013 Hollywood Music in Media Awards” en la categoria de música clàssica (Los Angeles, EUA).

Així mateix el projecte “Sounding Images” va ser seleccionat com a finalista en els “II Premios Martín Códax da Música” en la categoria de música clàssica.

Ens agradaria agrair especialment a la il·lustradora Kristina Sabaite per l’art gràfic i les fotos del projecte.


Escoltar més >> | Contactar >>

Advertisements