Professor

Experiència professional

20 anys d’experiència docent als centres d’ensenyament musical reglat:

 • L’Escola de música Aula de música 7 a Barcelona, des de 2019.
 • L’Escola de música Diesi a Barcelona, des de 2019.
 • Conservatori municipal de música de Tui (Pontevedra). Cap del departament de piano, 2004-2017.
 • L’Escola de música de Fornelos de Montes (Pontevedra), 2004-2006.
 • Mayeusis, Conservatori de les arts (Vigo), 2003-2004.
 • L’Escola municipal de música de Baiona (Pontevedra), 2002-2004.
 • L’Escola de música M.K.Ciurlionis (Pontevedra), 2001-2003.

Assignatures impartides:

 • Piano i pianista acompanyant
 • Composició i arranjaments
 • Improvisació
 • Anàlisi
 • Harmonia de música clàssica i jazz
 • Informàtica musical

Organització i col·laboració amb els projectes artístics, temàtics i educatius, classes magistrals i cursos.

Àmplia experiència en composició i arranjaments per a solistes i agrupacions, música per a audiovisual.

Copista, transcriptor, expert en notació musical. Des de 2005, freelance i Dos Acordes.

Resultats acadèmics: diversos alumnes, després de finalitzar els estudis professionals, segueixen formant-se als centres superiors com a Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, Conservatori Superior de Música F.A. Bonporti (Trento, Itàlia), Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (Londres), etc.

Descarregar CV docent >>


Comentaris dels alumnes

La meva experiència personal amb Karolis i el seu mètode docent ha estat molt satisfactòria. És una persona molt organitzada amb els horaris i amb un pla de treball que t’ajuda a aconseguir els teus objectius d’acord amb les teves necessitats proporcionant-te el treball tècnic i la motivació necessaris per superar les dificultats. Altament recomanable. – Jose.

Vaig rebre les seves classes durant 6 anys i és un professor molt amable i versàtil. Domina tant el piano com la composició des d’un punt de vista clàssic i també modern, abastant jazz, banda sonora, música contemporània… – Brais.

Karolis va ser el meu professor de piano 4 anys durant els quals va ser un excel·lent professor i una gran ajuda i inspiració per a mi. Sempre es va preocupar dels meus interessos musicals particulars i d’adaptar-se a ells i va ser un gran suport per a preparar-me per a les proves d’accés a superior i començar els meus estudis superiors de piano. – Lucia.

Estic encantat amb les classes, al poc temps ja he fet composicions pròpies, Karolis és un professor molt bé format i molt amable! Recomano! – David.

Soc un ex-alumne de Karolis del Conservatori Professional de Música. Durant els sis anys que ha durat la meva formació al grau professional he tingut la sort de comptar amb un excel·lent professor en tots els aspectes. Transmet confiança i il·lusió per la música. – Diego.

És un gran professor, però encara millor persona. Cada classe aprens alguna cosa nova i diferent, a més de passar una bona estona. No solament això, si no que, quant a música, coneix molts estils, t’ajuda i t’impulsa a compondre; un músic molt modern. – Alberto.

Karolis Biveinis va ser professor de piano dels nostres fills en Tui (Pontevedra) des de 2011 fins a 2017. Durant tot aquest temps la seva dinàmica de treball ha propiciat l’aprenentatge continu aconseguint uns excel·lents resultats. Destaquem la seva professionalitat, la seva capacitat de treball, la seva adaptació al ritme de l’alumne i l’estímul constant de les capacitats creatives. – Estela.

Karolis ha estat el meu professor durant els últims 4 anys al Conservatori Professional de Música. Ha estat sense lloc a dubte el millor professor que he tingut en tots els aspectes; des del punt de vista musical i pedagògic. Destacaria la seva capacitat per motivar a l’alumne, inspirant i mostrant expectatives positives sense deixar de ser exigent i transmetent tots els seus coneixements musicals de forma amena. Els resultats que he obtingut durant aquests anys han estat excel·lents gràcies a tot el que ell m’ha ensenyat. – Marta.

Magnífic professor! Em va prestar la seva ajuda sense embuts, va solucionar tots els meus dubtes i vaig aprendre noves coses. Gràcies a ell vaig aconseguir aprovar els meus exàmens d’anàlisi musical amb bona nota. Recomano enormement les seves classes. Li estic molt agraït! – Miguel.

Karolis imparteix classes de qualitat, adaptant-se a les teves necessitats i nivell. Amb una gran capacitat per a la docència, explica les vegades que necessitis i motiva a l’alumne. – Tamara.

Master Class de Composició de Banda Sonora al Espacio Simia