Hola!

Benvingut / benvinguda a la meva pàgina web! Em dic Karolis, soc compositor, pianista i copista musical. M’agradaria explicar-te sobre les àrees creatives a les quals m’enfoco com a professional.

Ensenyant a ser creatiu

Llicenciat en música clàssica amb 20 anys d’experiència docent als centres d’ensenyament musical reglat, durant 14 anys he estat el cap de departament de piano i, com a professor, imparteixo les següents assignatures: piano i pianista acompanyant, composició i arranjaments, improvisació, anàlisi, harmonia de música clàssica i jazz, informàtica musical.

Considero que la creativitat és una part molt important de l’ensenyament, per això sempre motiu als meus alumnes a desenvolupar el seu costat creatiu perquè no solament siguin bons intèrprets de les composicions d’altres autors, sinó que també componguin la seva pròpia música. Gràcies a aquest enfocament, l’efectivitat del qual he comprovat amb els meus alumnes, actualment estic escrivint un llibre amb el meu propi mètode per compondre música i facilitar un marc teòric accessible a tothom.

Afegir que disposo d’àmplia experiència en organització i col·laboració amb projectes artístics, temàtics i educatius, classes magistrals i cursos.

Sent creatiu

M’agrada compondre música i compartir-la amb els altres: sigui en una sala de concerts, en una pel·lícula, o un vídeo joc. He compost música per a totes aquestes plataformes i algunes composicions han sonat i han rebut premis en festivals i nominacions en els llocs més variats del món: des de Hollywood a Japó i de tornada, passant per Lituània, Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia, Espanya, Portugal, … M’agradaria esmentar un especialment, rebut de la mà d’un dels meus compositors favorits Ryuichi Sakamoto – Silver Award al Sapporo International Art Festival – Urban Soundscape Competition.

Vaig tenir el plaure de col·laborar amb músics excepcionals, escoltar gravades i veure publicades les meves composicions, així mateix estudiar i seguir aprenent amb magnífics professors i ara, també poder compartir els meus coneixements i experiències que he obtingut fins a aquest moment.

Espero que t’agradi la meva pàgina web i si estàs interessat/da en el meu perfil professional, vols comentar, preguntar alguna cosa, o simplement dir ‘hola’, no dubtis a escriure’m!

Salutacions musicals, K.