Classes

Experiència professional

18 anys d’experiència docent en centres d’ensenyament musical reglat. 2000-2004 Mayeusis Conservatorio de las Artes (Vigo), 2001-2004 Escola de música de Baiona, 2004-2017 Conservatorio profesional de música de Tui (Pontevedra). Durant el mes de novembre i desembre del 2017 realitza una substitució a l’Escola de Música Diesi a Barcelona.

Assignatures impartides: piano, composició i arranjaments, improvisació, anàlisi, harmonia de música clàssica i jazz, informàtica musical (notació i producció), àmplia experiència com a pianista acompanyant.

Realització i col·laboració en projectes artístics i educatius, organització de concerts de caràcter temàtic i didàctic.

Àmplia experiència en composició i arranjaments per a solistes i agrupacions, música per a audiovisual.

Copista de partitures i transcriptor professional. Des de 2005, freelance i Dos Acordes.

Organització de classes magistrals i cursos.

Resultats acadèmics: diversos alumnes, després de finalitzar els estudis professionals, segueixen formant-se en centres superiors com a Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, Conservatori Superior de Música “F.A. Bonporti” (Trento, Itàlia), Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (Londres), etc.


Comentaris dels alumnes

La meva experiència personal amb Karolis i el seu mètode docent ha estat molt satisfactòria. És una persona molt organitzada amb els horaris i amb un pla de treball que t’ajuda a aconseguir els teus objectius d’acord amb les teves necessitats proporcionant-te el treball tècnic i la motivació necessaris per superar les dificultats. Altament recomanable. – Jose.

Vaig rebre les seves classes durant 6 anys i és un professor molt amable i versàtil. Domina tant el piano com la composició des d’un punt de vista clàssic i també modern, abastant jazz, banda sonora, música contemporània… – Brais.

Karolis va ser el meu professor de piano 4 anys durant els quals va anar un excel·lent professor i una gran ajuda i inspiració per a mi. Sempre es va preocupar dels meus interessos musicals particulars i d’adaptar-se a ells i va anar un gran suport per preparar-me per a les proves d’accés a superior i començar els meus estudis superiors de piano. – Lucia.

Estic encantat amb les classes, en poc temps ja he fet composicions pròpies, Karolis és un professor molt bé format i molt amable! Recomano! – David.

Soc un ex-alumne de Karolis del Conservatori Professional de Música. Durant els sis anys que ha durat la meva formació en grau professional he tingut la sort de comptar amb un excel·lent professor en tots els aspectes. Transmet confiança i il·lusió per la música. – Diego.

És un gran professor, però encara millor persona. Cada classe aprens alguna cosa nou i diferent, a més de passar una bona estona. No solament això, si no que, quant a música, coneix molts estils, t’ajuda i t’impulsa a compondre; un músic molt modern. – Alberto.

Karolis Biveinis ha estat professor de piano dels nostres fills en Tui (Pontevedra) des de 2011 fins a 2017. Durant tot aquest temps la seva dinàmica de treball ha propiciat l’aprenentatge continu aconseguint uns excel·lents resultats. Destaquem la seva professionalitat, la seva capacitat de treball, la seva adaptació al ritme de l’alumne i l’estímul constant de les capacitats creatives. – Estela.

Karolis ha estat el meu professor durant els últims 4 anys en el Conservatori Professional de Música. Ha estat sense lloc a dubte el millor professor que he tingut en tots els aspectes; des del punt de vista musical i pedagògic. Destacaria la seva capacitat per motivar a l’alumne, inspirant i mostrant expectatives positives sense deixar de ser exigent i transmetent tots els seus coneixements musicals de forma amena. Els resultats que he obtingut durant aquests anys han estat excel·lents gràcies a tot el que ell m’ha ensenyat. – Marta.

Magnífic professor! Em va prestar la seva ajuda sense embuts, va solucionar tots els meus dubtes i vaig aprendre noves coses. Gràcies a ell vaig aconseguir aprovar els meus exàmens d’anàlisi musical amb bona nota. Recomano enormement les seves classes. Li estic molt agraït! – Miguel.

Karolis imparteix classes de qualitat, adaptant-se a les teves necessitats i nivell. Amb una gran capacitat per a la docència, explica les vegades que necessitis i motiva a l’alumne. – Tamara.

Master Class de Composició de Banda Sonora en Espacio Simia

Advertisements